Baie dankie aan die 74% van die ouers wat reeds hul data op MyJvR opdateer het.

Dit is uiters belangrik dat die ander 26% van die ouers, wat nog nie hul data opdateer het nie, dit so gou as moontlik doen. MyJvR word direk aan die skool se nuwe Admin stelsel gekoppel, so die kontakbesonderhede vir ouers wat hierop is, is die enigste manier hoe die skool u kan kontak i.v.m. skoolverwante aangeleenthede.

Ouers wat nog nie hul data opdateer het nie, sal vandag weer ‘n e-pos ontvang met die skakel, u nuwe gebruikersnaam en wagwoord. Die onderwerp van die e-pos is ‘myJVR Besonderhede’. Indien u nie vandag so ‘n e-pos ontvang nie, moet u asb. in u SpamBox kyk. Indien daar nie ‘n e-pos in u SpamBox lê nie, het die skool nie u korrekte e-posadres nie. U moet dan asb. dringend vir Jodene ‘n e-pos stuur by admin@jvrprim.co.za om ‘n regstelling te maak.