Alle koorouers neem asb kennis van die volgende reëlings:
Op 27 Augustus , wanneer albei ons kore die aand aan die Skole Musiekfees deelneem, sal alle koorlede om 13:00 per bus na die Kunstekaap vervoer word. Ons oefentyd daar sal teen 15:00 klaar wees. Alle leerders sal dan weer terug skool toe geneem word. Indien ouers hulle by die Kunstekaap wil kom haal, sal hulle net op die presensielys moet afteken.
Alle koorlede moet klaar eet voor hulle die aand daar aankom. Bring slegs ‘n boek om te lees terwyl ons wag, geen speletjies of waardevolle artikels nie.

Alle koorlede moet om 18:00 terug by die Kunstekaapteater wees, geklee in netjiese winterskooldrag:
Seuns: Lang grys broek, grys sokkies, swart skoene, wit langmouhemp en skooldas.
Dogters: Donkerblou skoolromp, wit langmouhemp, skooldas, dik swart lang kouse, swart skoene , hare in 2 bokstertjies langs die gesig met oranje en blou gestreepte lint ( by juf Groenewald te kry of by die klerebank).
Die verrigtinge begin om 19:00 en sal teen ongeveer 21:30 klaar wees. Alle koorlede wat na afloop van hulle optrede afgehaal word, MOET eers by juf Groenewald of mnr Ben uitteken.
Enige ouers wat bereid is om met toesig te help, kontak asb vir juffrou Groenewald. Dit sal baie waardeer word aangesien dit ‘n groep van 150 leerders is. Kaartjies is by Computicket te koop onder Skole Musiekfees.
Enige verdere vrae, kontak Helecia by 0837254966