WOENSDAG, 7 Desember 2022: gr. 3 – 7 by Hoërskool JvR Sportvelde

  • 07:45 – 14:15 (Steyntjie bus vertrek 14:30)
  • Ouers moet asb. hul kinders by die Hoërskool se sportveld aflaai en optel. Indien dit nie moontlik is nie, moet leerders soos op ‘n normale skooldag by die Laerskool afgelaai word en kan dan weer aan die einde van die dag by die Laerskool opgetel word. Die Steyntjie-bus sal leerders tussen die veld en skool vervoer.

VELDITEMS:

  • o.10 [Gewigstoot + Hoogspring +Verspring]
  • o.11 [Gewigstoot + Hoogspring +Verspring]
  • o.12 [Gewigstoot + Hoogspring +Verspring + Spiesgooi + Diskus]
  • o.13 [Gewigstoot + Hoogspring +Verspring + Spiesgooi + Diskus]
  • OPE [Gewigstoot + Hoogspring +Verspring + Spiesgooi + Diskus]

Daar sal ‘n snoepie beskikbaar wees. Leerders wat aan atletiek gaan deelneem, mag in hul onderskeie spankleure geklee wees. Dit moet gemaklike oefenklere bv. LO-broekie met blou of oranje hemp wees en NIE “SIVVIES” NIE! Gr. 3 – 7-leerders wat nie deelneem nie, dra skoolklere. Toeskouers is welkom om die dag te kom kyk.

Gr. 1 & 2 HET ‘N NORMALE SKOOLDAG.

2022-VELDNOMMERS program - 7 Des