Baie dankie aan almal wat Vrydagaand die ‘Bring & Raai Vasvra’ bygewoon het. Dit was ‘n reuse sukses en ons het R30 315.68 ingesamel!Groot dankie aan Karien Zulch en haar helpers wat alles gereël en georganiseer het !Alle verlore goedere is in die kratte langs die Graad 1O trap of breekware in die Snoepie. Gaan haal dit asseblief so gou moontlik af.

‘n Spesiale dank aan mnr. Oosthuizen wat die verwelkoming en geskiedenis hanteer het, mnr. Leon Hanekom vir die opstel van die klank en De Jongh en Zelda Borchardt wat die Quizmeester en Ouditeur was.

Die Breinbrekers (onderwysers) wen die geesbeker vir beste kostuums en sportmangees.

Die Vasvra-wenners vir 2019:

  • Eerste plek: Watsenaam – Kaptein: Mari Stiemie, Spanlede: Chrisjan Stimie, Ben Strauss, Nicole Strauss, Jaco Fourie, Tash Fourie, Hannes Moore & Theresa Moore.
  • Tweede plek: E=MCHammer – Kaptein Christelle Pansegrouw (wenners van 2018)
  • Derde plek: The ‘A’ Team – Kaptein Charlotte Marais.

Sien julle weer in 2020!

Vriendelike Groete
OOV 2019