Die Akademiese Spele wat eerskomende Maandag (17 – 21 September 2018) afskop, beloof om heelwat verryking, integrasie en pret rondom die tema Sportwetenskappe vir leerders, onderwysers en ouers in te hou. ‘n Google Form is gestuur om die alternatiewe buitemuurse program vir die week uiteen te sit. Die laaste dag om hierop te reageer is Donderdag, 13 September 2018, om 19:00. Let asseblief daarop dat ons ‘n spesiale oueraand (Woensdag, 19 September 2018, om 19:00 in die skoolsaal) aanbied waartydens Heleen Meyer (voedselkonsultant) oor gesonde kos en eetgewoontes sal gesels en daarna sal Rob Buck (fisioterapeut en sportdirekteur van Pinehurst) ons toespreek- Maak jy ‘n kind of sportheld groot: Die verhouding tussen ouer, kind en sport?
Die week sluit af met ‘n kaskarresies wat baie pret inhou. Elke graad trek volgens ‘n bepaalde tema aan:
Graad 1 – skaatsplankryers
Graad 2 – verkeersligte
Graad 3 – sportsoorte
Graad 4 – 80’s baanatlete
Graad 5 – 80’s aerobics
Graad 6 – rugbylande
Graad 7 – formule 1-renjaers
Onthou om R50 per leerder deur middel van Karri / kontant / EFT te betaal.
Sien FINALE rooster.
U betrokkenheid en ondersteuning word opreg waardeer.