Ons is baie trots om te kan sê ons het 8 leerders wat in die top 200 leerders van die Horizon Math Kompetisie geeïndig het. Dit is ‘n ongelooflike prestasie aangesien die kompetisie net in Engels geskryf word. Van al die skole wat vir die kompetisie ingeskryf het, het Jan van Riebeeck die 5de meeste kinders wat in die top 200 is en boonop was ons die enigste slegs-Afrikaanse skool wat deelgeneem het. Ons lê bo skole soos Elkanah House, Herzlia, Golden Grove, Llandudno, Oakhurst, Panorama en Greenfields.

Baie geluk aan die volgende leerders wat so mooi presteer het:
Graad 6:
Dawid Adler en Peet Karsten
Graad 7:
Stef Mostert
Henri Malan
Benjamin Pienaar
Chris Scott
Gerard Snijders
Christiaan Stimie

Die prysuitdeling is Saterdag 9 Junie, by Star College. Wel gedaan, julle hou ons naam hoog!