Indien JvR-leerders belangstel, kan ouers hul self inskryf:

Die Paarl Talentkompetisie is ‘n inisiatief van Laerskool WA Joubert en skep aan talentvolle kunstenaars die platform om hulle talente met die res van die Paarl te deel. Die komitee bestaan uit stigterslede Marinda Hunter van Laerskool WA Joubert asook Johan Roos van Bokradio en oud-leerder van Laerskool WA Joubert. Die sub-komiteelede is Marli Marais (admin), Lizaan Durr (finansies) en Jana Broodryk (bemarking).

Die kompetisie verloop as volg:

  • Vanaf 25 – 28 September word vier uitdunrondtes gehou by Laerskool WA Joubert.
  • Bekenstelling van finaliste asook video opnames van deelnemers (21 Oktober).
  • Gala-aand – 11 November

Die algehele prysgeld in totaal is R16 000 waarvan daar ‘n Junior- (R2 000), Senior- (R4 000) en Ope-wenner (R4 000) aangewys gaan word. Uit hierdie drie finaliste word dan ‘n algehele wenner (R6 000) aangewys.

  • Junior-wenner R2 000
  • Senior-wenner R4 000
  • Ope-wenner R4 000
  • Algehele wenner R6 000

Volg die skakel vir die inskrywingsvorm.

Ons sien daarna uit om u inskrywing te ontvang.

By voorbaat dankie

WA Joubert Talentkompetisie-span