As deel van ons fondsinsamelings vir die Suid-Kaaptoer nooi ons almal uit om saam met ons ‘n aand by die Barnyard Teater in Willowbridge te kom geniet. Die vertoning wat aangebied word, is “Big Top Rock”. Ons moedig ALMAL in die skool aan om dit by te woon. Ouers kan soveel moontlik kaartjies bespreek. Daar kan 10 mense aan ‘n tafel sit. Kaartjies kan gekoop word deur die Karri Toep of jy kan kontant in ‘n koevert plaas met jou kind se naam, graad en die hoeveelheid kaartjies wat jy wil hê , na juffrou Hanekom toe stuur.

Gedurende die vertoning kan tafels hul eie kos neem of pizzas by Willowbridge bestel. Alle drank moet op die perseel gekoop word. Ons wil natuurlik hê almal moet veilig daar kom en bied ook vir ouers die opsie aan om van ons busvervoer gebruik te maak teen R65 per persoon.

Big Top Rock!
Perseel: Barnyard Teater @ Willowbridge
Datum: 18 Mei 2019 (Saterdag)
Tyd: 18:30 (deure open) 20:00 (vertoning begin)
Koste: R155 per persoon
Bus vertrek: 18:00
Bus koste: R65 per persoon
Sluitingsdatum vir die koop van kaartjies is Woensdag, 15 Mei om 17:00. ‘n Kaart vir die bespreking van tafels sal met belangstellendes gedeel word.