My kind sukkel met Wiskunde! Help my! Ek haat Wiskunde! My kind het ‘n passie vir Wiskunde en ek voel hy/sy moet gestimuleer word! Hierdie is maar ‘n paar opmerkings wat ek al gehoor het. Nou hoe nou?

Gelukkig het elke probleem ‘n oplossing, anders was dit mos nie ‘n probleem nie? Daar is ‘n aanlyn program wat Wiskunde vir leerders lekker maak. Waar basiese hoofreken op ‘n baie kreatiewe manier gestimuleer word. Die program het ontstaan in Australië, maar is nou aangepas vir die Suid-Afrikaanse kurrikulum vanaf Gr.R tot Gr.12. Die leerders doen dit by die huis of hulle kan dit in die middae by ons rekenaarlokaal doen. Die rekenaarlokaal is oop elke middag tot 15:00, behalwe op Donderdae (Edro gebruik dan die lokaal).

Daar is heelwat bekende skole wat reeds van hierdie program gebruikmaak as deel van hulle program om hulle wiskunde uitslae te verbeter. Gaan kyk gerus op die webtuiste.

Mathletics is R300 per leerder per jaar. Indien jy belangstel, betaal asb. die geld in die skool se rekening en gebruik jou kind se naam en graad as verwysing, bv: Pieter 7D. Stuur asb. bewyse van betaling na leon@jvrprim.co.za.

Dankie aan almal wat reeds die bewyse van betaling vir my gestuur het. Alle registrasies sal oor die naweek geskied en leerders sal vanaf Maandag toegang hê om die program te gebruik.

Wiskunde- groete,
Mnr. Hanekom