Die eerste nuusbrief van die jaar word altyd as ‘n hardekopie aan alle ouers uitgedeel. Daarna kry slegs ouers wat nie internettoegang het nie ‘n hardekopie. Die nuusbrief word elke Vrydag aan ouers ge-e-pos, mits jy op jou profiel op die skool se webtuiste aangedui het jy wil die nuusbrief ontvang.

Indien jy nie kan aanteken op die webtuiste om te kies om die nuusbrief te ontvang nie, stuur asb. ‘n e-pos aan Suzaan Burger (suzaan@jvrprim.co.za).

Die skool gebruik Whatsapp om dringende kommunikasie aan ouers deur te gee. Indien jy nie die Whatsapps ontvang nie, maar graag wil, maak seker jou kommunikasie voorkeure en selfoonnommer op jou profiel op die skool se webtuiste is korrek en maak ook seker dat jy die skool se selfoonnommer in jou selfoon gestoor het: 0661434003. Dit word slegs vir eenrigtingkommunikasie gebruik. Moet asb. nie boodskappe aan hierdie nommer stuur nie.