Die 0/13-krieketspan het gister ‘n opwindende krieketwedstryd teen Kampsbaai gespeel.
Ons het besluit om eerste te kolf met die idee om ‘n ‘n hoë telling op te stel. Dit was ‘n senuweeagtige begin, en ons het ‘n paar vinnige paaltjies verloor. Ons middelorde het mooi herstel, met Thornley Webber en Alexander Newton wat ‘n goeie vennootskap opgebou het. Thornley het 21 dapper lopies aangeteken. Dit was ‘n lae eerste beurt telling, maar die span was gereed om hul telling in die veld te verdedig. Joshua Ellis het die eerste deurbraak gemaak en die eerste paaltjie het in die 9de boulbeurt geval. Kort daarna het Thornley twee groot boulbeurte geboul, twee vinnige paaltjies geneem en ons was terug in die wedstryd.
Na goeie veldwerk op die grens, het die besoekende span net 7 lopies van die laaste 6 balle nodig gehad om te wen. Ons boulwerk was akkuraat en reguit! Twee lopies om te wen, en een lopie om gelykop te speel, met een bal om te gaan . . . en . . . ‘n goeie hou vir 4 lopies van die laaste bal!! Kampsbaai wen met 2 lopies!
‘n Gespanne maar opwindende krieketwedstryd, goed gedoen ouens!