Die kamp vir ouers en kind/ers is ‘n jaarlikse gebeurtenis en beloof om hope plesier op te lewer. Braaidromme en hout word voorsien. U is welkom om u eie braaidrom en hout saam te bring. Onthou ook om asseblief ‘n koplampie of flitslig saam te bring. Daar sal ontspanning vir die kinders wees en dit sal so vanaf 17:00 tot 21:30 plaasvind.

Kostes: R70 per kind
Betaling: Verkieslik geen kontant. EFT of gebruik die Karri-app asb.

Die kamp vind plaas op die Conradieveld en almal is welkom vanaf 17:00. Die oorslaap met ‘n tent/tentjie saam met u kind(ers) is opsioneel. Gewoonlik is daar heelwat van die ouers wat oorslaap en dan die Saterdagoggend oppak en terug huis toe vertrek.. Ons sien daarna uit om julle daar te sien! Kontak vir Deon Pieterse (deon@jvrprim.co.za) as julle enige navrae het.