Verlede kwartaal het al ons graad 5-7 leerders aan die eerste rondte van die Horizon-Wiskundekompetisie deelgeneem. Na afloop van die rondte het 87 leerders na die tweede rondte deurgedring. Die leerders is:

Graad 5: Stephan Holtzhauzen, Anna Louw, Michaan Naylor, Conrad Slabber, Hila Hertzog, Frank van der Walt, Mari Steyn, Sophia Derkson, Ano Marx, Adriaan Bredenkamp, Bernardo Oosthuizen, Willem Vorster, Delmar Benecke, Ané Swanepoel, Adriaan Wessels, Phillip van Rooyen en Jana Olivier.
 
Graad 6: Ben Fouché, Kai Allewell, Karlien van der Walt, Lida-Mari Bosman, Katia van Wyk, Stella Lamprecht, Willem Burger, Stephan Malan, Ruben Oosthuizen, Johan Symington, Anabelle Koen, Marais Groenewald, Mieke Huysamen, Samuel Wolff, Dawid-Wiese Viljoen, Gemma de Vries, Eddie Quixley, Jana Maree, Lisa van As, Liza Hertzog, Jacques Viljoen, André Marais, Mia Smith, Jan-Willem Silvis, Annabel Potgieter, Sofia Newton, Mieke Nel, Mieke Bezuidenhout, Calla van Vreden, Neil Heyns, Shaye Schwartz, Carmen Barnard en Kai-Daniel Roodt.
 
Graad 7:  Mia Janse van Rensburg, Liza Hitge, Nicolaas Grutter, Adan Eksteen, Dewald Buitendag, Noah Blomerus, Mia Cruywagen, Susan Burger, Markus de Ridder, Mïlla Joubert, Luja Marx, Owen Wiese, Kate Mouton, Samuel Ward, Adele Holtzhausen, Lea Basson, Mia Boshoff, Robyn Lister, Francois Joubert, Thomas Boshoff, Lara Basson, Paul-Philip Grobler, Elsabé Scholtz, Sinead Victor, Lea de Ridder, Cara Swanepoel, Lola Henderson, Helene Greeff, Werner Steyn, Daniel Welgemoed, Chloe Nikiforos, Anna Dawes, Benjamin Cronjé, Stella Bojé, Luan Kotze, Waldo Engelbrecht en Gustav Pansegrouw.
 
Die volgende rondte vind Saterdag, 14 Mei, te Laerskool Jan van Riebeeck plaas. Alle leerders moet reeds om 08:30 aanmeld. Die vraestelle sal om 09:00 geskryf word en leerders kan weer om 10:30 gehaal word.
 
Baie geluk en baie sterkte aan al die leerders met die volgende rondte.