Baie geluk aan Thornley en Taniel Webber wat Jannies van die week is. Dankie dat julle so getrou herwin. Geniet die Col’Cacchios geskenkbewys!
WATER-UITKYK NA DIE REëNSEISOEN:
Die hidrologiese jaar eindig jaarliks op 31 Oktober. Tans is ons % watervoorraad vir al die damme gekombineer 75%. Alhoewel die Weerdiens bevestig ons reënval vir 2018 was bo die gemiddeld van die afgelope drie jaar, is ons nie uit die rooi nie. Waterbeperkings, volgens die Nasionale Departement van Water en Sanitasie, sal slegs gewysig word wanneer die gesamentlike % watervoorraad die 85 merk bereik. Intussen het die Stad Kaapstad vlak 6B beperkings vervang met vlak 5, met ’n 70 liter toelaag per persoon per dag. Dit beteken ons aanvraag het gestyg, en tariewe het verlaag.
Vir die presiese riglyne vir Vlak 5 beperkings, kliek hier:
RIGLYNE
Die Stad het ook ’n gewysigde wateruitkyk gepubliseer. Sien hier.
GEWYSIGDE WATERUITKYK