My kind sukkel met Wiskunde! Help my! Ek haat Wiskunde! My kind het ‘n passie vir Wiskunde en ek voel hy/sy moet gestimuleer word! Hierdie is maar ‘n paar opmerkings wat ek al gehoor het. Nou hoe nou?
Gelukkig het elke probleem ‘n oplossing, anders was dit mos nie ‘n probleem nie? Daar is ‘n aanlyn program wat Wiskunde vir leerders lekker maak. Waar basiese hoofreken op ‘n baie kreatiewe manier gestimuleer word. Die program het sy ontstaan in Australië, maar is nou aangepas vir die Suid-Afrikaanse kurrikulum vanaf Gr R tot Gr 12. Die leerders doen dit by die huis of hulle kan dit in die middae by ons rekenaarlokaal doen. Rekenaarlokaal is oop elke middag tot 15:00, behalwe op ‘n Vrydag.
Daar is heelwat bekende skole wat reeds van hierdie program gebruik maak as deel van hulle program om hulle wiskundige uitslae te verbeter. Gaan kyk op die tuiste.
Die volgende vraag sal wees, maar hoeveel kos dit?
As u as individu inskryf, is die lisensiegeld per jaar nogal hoog. As ons skool 80 leerders en meer kry kan ons it kry vir R250 per leerder per jaar. ‘n Ongelooflike besparing!!! Dit is minder as R21 per maand. Graad 6- en 7-Leerders hoef nie in te skryf nie. Ons gebruik Mathletics as deel van ons Wiskundeprogram.

U sal deur die KARRI-toepassing genooi word tot die program. Indien u nie belangstel nie kan u die kennisgewing van KARRI “dismiss”. Dit sal dan nie weer vir u gestuur word nie.

Alternatiewelik kan u ‘n elektroniese inbetaling maak vir R250 per leerder in die skool se bankrekening.
BANKBESONDERHEDE
REKENINGHOUER: ABSA Laerskool Jan van Riebeeck
BANK KODE: 632005
REKENING NR: 360 490 025
VERWYSING: Maths/kind se graad/Hanekom

U moet dan asb. die inbetalingstrokie vir my epos.
My e-posadres is leon@jvrprim.co.za. Sodra ek die inbetalingstrokie gekry het, konsolideer ek met Marili en dan is die Wonder Wêreld van Wiskunde ons oester.
Mnr. Hanekom‌