Ons het verlede Vrydag, 18 Mei, aan die eerste landloopwedloop vir die seisoen by Constantia Sports Complex deelgeneem. Die kompetisie was straf, maar Laerskool Jan van Riebeeck se leerders het met entoesiasme en uithouvermoë deelgeneem.
Daar was ongeveer 70+ leerders vir elke geslag per ouderdomsgroep. Ons kan dus met trots die volgende resultate deel:
0/7
Jana Olivier 9de
Isabella Marais 11de
Willem Vorster 39ste
0/8
Mieke Huysamen 36ste
Klara Maree 51ste
Jana Maree 59ste
o/9
Leah van As 73ste
o/11
Scarlett vd Merwe 8ste
Ruben Vorster 35ste
o/12
Eugenie Delpierre 29ste
o/13
Adrian Huysamen 43ste
Enzo Vorster 54ste

Ongelukkig sal die landloopwedloop van Vrydag, 25 Mei, by Heathfield Primary nie meer geskied nie, weens die opgradering van hul skool en velde. Die volgende wedloop sal dus op Vrydag, 1 Junie, by Fish Hoek Primary plaasvind.